Vinterkonferens i Sälen 10-12 mars

Varmt välkomna till Sälen 10-12 mars.

Vi huserar återigen på Olarsgården i Lindvallen i anslutning till Sälfjällstorget.

Temat för året är blandat och spänner från aktuell juridik, lokalhyror, solceller och hur vi ordnar infrastruktur för en modern elbilspark.
Vi går igenom årets hyresförhandlingar och vårt traditionella grupparbete om lokalhyror. Vi planerar också för ett besök på den nya flygplatsen som är under uppförande.

Liksom alltid i Sälen så har vi tid för samtal och möten med nya och gamla kollegor.

Preliminärt program och anmälan nedan.

Resa till Sälen

Vi tar oss själva till Sälen. De som önskar att samåka, oaktat om man är förare eller passagerare, kan anmäla sitt intresse till info@forvaltarforeningen.se

Boende

Vi bor på Olarsgården i Lindvallen med närhet till skidbackarna. Konferenspriset förutsätter del i dubbelrum. Önskas enkelrum ordnas det till en kostnad av 750 kr p.p. (ange under övrig information). Vill man njuta av skidåkning under fredag och lördag går det att få rum på Olarsgården. Flera av de flitiga  deltagarna har detta som god vana! Ev. helgbokning sker direkt till Olarsgården www.olarsgarden.se

Konferensen
Konferensen äger rum på Olarsgården.

Skidåkning
I konferenspriset ingår 1/2 dags liftkort.

Anmälan sker i formuläret nedan. Vi vill ha din anmälan senast 31 januari.

Kostnaden för konferensen är
5 975 kr
inkl. moms, som faktureras efter att anmälan mottagits. Då ingår kursmaterial, mat, ädel dryck samt logi. Vi är begränsade till 20 deltagare.

Frågor? Maila info@forvaltarforeningen.se eller johan@reibofastigheter.se

Vi ses i Sälen!