Vi stänger Östermalmshallen

ostermalmshallen

Föreningen Stockholms Fastighetsförvaltare bjuder in till stängningen av Östermalmshallen, torsdagen den 7 april kl. 18.30.

Stockholms Stad planerar nu för att rusta upp Östermalmshallen och vitalisera byggnaden bland annat genom att återskapa den ursprungliga stjärnformade planlösningen från 1888. Två dagar efter vår visning slår portarna igen för att påbörja det drygt tvååriga projektet.

Som medlem i Förvaltarföreningen är du inbjuden till en sista titt bakom kulisserna. Allt under sakkunnig ledning av Fågel & Viltexperterna på
B Andersson Eftr. AB. Läs mer om den anrika handlaren på www.fagelvilt.se.

Efter visningen bjuder man på stående middag, Pekinganka med ädel dryck inne i butiken!
Om speciell kost erfordras v.v. meddela vid anmälan.
Vi samlas vid stora entrén kl. 18.30.

Kostnad 825 kr/person inklusive middag med dryck.
Anmäl dig senast den 11 mars i formuläret nedan. Anmälningsordning gäller, då antalet deltagare är begränsat till 22 personer. Anmälan är bindande.

Välkommen önskar styrelsen!

ostermalmshallengammal250