LED Belysning 17 november

Välkommen på en kostnadsfri presentation av LED belysning för bostads- och kommersiella fastigheter måndagen den 17 november kl. 17.30

LED141117Vi har samlat några av de mest erfarna inom LED-belysning för en genomgång av ljusmiljöer och ekonomi inom LED. Tekniken är nu helt etablerad och flyttar nu in på allvar in i våra fastigheter. Se de senaste nyheterna av belysning för allmänna ytor såväl som exteriört.

Vi ska gå igenom ett par praktikfall och jämföra energi- och underhålls-kostnader i en gammal belysningsanläggning kontra en ny. Investeringen står för 10 % av en anläggnings totala kostnad under dess livstid. Resterande 90 % är drift och underhåll.

Med oss är både el-grossister, installatörer och projektör. De är: Jens Almgren, Thörnbloms Elektriska i Stockholm AB, Göran Pettersson, Karl H Ström AB,Lars Thor, Solar AB, Anders Stenvall, Solar Light AB.

Vi börjar kvällen med lättare förtäring och dryck och fortsätter sedan fram ca 19.30. Efter presentation finns möjligheten att mingla och ta en öl till självkostnadspris.

Presentationen genomförs den 17/11 kl.17.30 på Sandhamnsgatan 61, för vilket vi tackar Fastighets AB Stettin.

Fulltecknat!

Välkommen önskar styrelsen!