Julmiddag 2015

julmiddag_2015

Välkommen på en god avslutning på året!

Torsdagen den 3 december
Kl. 18.00 – ca 21.00
Restaurang Fem Små Hus
Nygränd 10
(Vid Sankt Göran & draken)

Innan julstressen börjar vill vi avsluta året med att samlas för sittande middag i julens tecken.

I samband med middagen, får vi av vår gäst Thomas Bjarke,  verksamhetschef Stadsmissions EU-verksamheter/Cross roads höra mer om vad som gjorts och ska göras för att hantera inströmningen av flyktingar och migranter.

Vi undviker det klassiska julbordet och ska i stället smörja kråset med en säsongsbetonad meny

Enbärsgravad lax med köksmästarens skånska senapssås.

Renytterfilé med portvinssås och mandelpotatispuré med Västerbottenost

Kryddpäron med svartvinbärscreme

Kaffe med punsch

Klassiska viner från gamla världen enligt sommelierens val

Är Du intresserad så skynda Dig med anmälan, antalet platser är begränsade till 25 deltagare och principen först till kvarn gäller.

Välkommen att bjuda in en gäst per medlem.
Kostnaden blir 790 kr/person, vilket faktureras i efterskott.Bindande anmälan emotses tacksamt  i formuläret nedan eller till info@forvaltarforeningen.se  alternativt telefon
08-534 891 14. Varmt välkomna!Styrelsen