Höstkonferens i Visby 10-12 september – Fulltecknat!

Välkomna åter till Visby! Det är dags att bege sig ut i världen igen, eller i alla fall till Gotland.
Förvaltarföreningen bjuder in till höstkonferens i Visby 10-12 september.

På programmet står aktuellt i juridiken , nya lösningar för fastighetsnära paketutlämning i fastigheterna med ständigt ökad e-handel i pandemins fotspår och att tidseffektivisera sitt arbete. Vi ska också besöka en vingård samt få tid för ett par goda middagar! Vårt traditionsenliga grupparbete om lokalhyror står på dagordningen även denna gång.

Vi bor på Hotell Wisby där vi också har vår konferens.

Som vanligt, men som kanske känns mer ovanligt nu än förut, har vi tid att träffa nya och gamla kollegor under trevliga former.

Vi har begränsat antalet deltagare till 20, så vi behöver ditt svar så snart som möjligt, dock senast 2 juli.

FULLTECKNAT!

Datum & tid: 2021-09-10 kl. 8.00 till 2021-09-12 kl. 15:00
Kostnad: 7500 kr ink. moms. Inkluderar resor, alla aktiviteter i programmet, samt logi, mat och dryck. Priset förutsätter del i dubbelrum. enkelrumstillägg 775 kr.
Anmälan är bindande och faktureras vid anmälan.

För dig som hellre flyger ordnar du detta själv. Välj detta i formuläret nedan så räknar vi av biljettpriset för färjan (907 kr), välj ressätt i formuläret nedan. Se dock till att möta upp i hamnen i Visby så du kommer med bussen på fredagen!

Anmälan: I formuläret nedan alternativt på info@forvaltarforeningen.se med uppgivande av namn på deltagare samt faktureringsadress.

Preliminärt program

Fredag 10 september

07.00 Samling för incheckning till färjan i Nynäshamn

08.00 Avgång mot Visby, grupparbeten om lokalhyror under resan

11.30 Ankomst till Visby, vidare med buss mot Långmyre Vineri på södra Gotland

13.00 Ankomst Långmyre Vineri och lunch

14.00 Rundtur i vingården och provning av produkterna

17.00 Incheckning Hotell Wisby

19.00 Samling för middag

Lördag 11 september

10.00 Ökad e-handel och paketboxar i fastigheterna, vad finns det för lösningar? PostNord

11.00 Tidseffektivisering i arbetet, Petra Brask

12.00 Lunch

13.00 Aktuellt i juridiken, Alrik Hafström

15.00 Egen tid

19.00 Samling för middag

Söndag 12 september

09.00 Sammanfattning och redovisning av grupparbetet om lokalhyror.

11.30 Avgång från Visby till Nynäshamn

14.30 Ankomst Nynäshamn

Varmt välkomna till Visby!

/Styrelsen