Årsmöte 28 maj

I år är sig inget likt och likadant har det blivit med årsmötet. Från att ha skjutit upp och diskuterat hur det ska arrangeras så har styrelsen beslutat att vi genomför ett möte i ”det fria”.

Torsdagen den 28 maj samlas vi vid Blå Porten vid Djurgårdsbron för att gå igenom formalian för årsmötet. Direkt efter detta leds vi runt på en promenad av vår guide Örjan Lönngren under rubriken ”Från Kunglig jaktpark till allmän nöjespark”.

Med detta avslutar vi föreningens arrangemang. För de som så önskar hittar vi någonstans där vi kan sätta oss ner äta något gott, detta blir ur egen ficka, årsmötet och guidningen blir kostnadsfria.

Årsredovisning för 2019 hittar du här.

När: Torsdag 28 maj, kl. 17.00
Var: Samling vid Blå Porten vid Djurgårdsbron
Hur: Kostnadsfritt, vi vill dock att du anmäler dig i formuläret nedan senast onsdag 20 maj. Det går också bra att maila till info@forvaltarforeningen.se

Jag önskar anmäla mig till följande program/evenemang:

Årsmöte 28 maj 2020

Förnamn*