Årsmöte 2017

Kallelse till årsmöte för Föreningen Stockholms Fastighetsförvaltare, torsdagen den 27 april.

Visning av slussenprojektet och efterföljande middag på Van der Nootska Palatset.

Välkommen på årsmöte och en festlig vårmiddag. Vi börjar kvällen med att titta närmare på slussenprojektet som Peter Svärd från Stockholms Stad presenterar, efterföljande årsmöte och middag på van der Nootska Palatset, S:t Paulsgatan 21.

st
Karl Johansvamp- & Västerbottencheescake med tomat- & timjanvinegrette och rostade pumpakärnor på bädd av machésallad
Lättgravad ugnsbakad regnbågsfilé med räksås, gratinerad fänkål och kokt färskpotatis
Fläderpannacotta med jordgubbskompott och vanlijcrunch
st

Program/tider

Samling: kl. 17.30 Katarinavägen 11 för visning av Slussenprojektet

Årsmöte: ca 18.45 – 19.15 på Van der Nootska Palatset, S:t Paulsgatan 21.

Champagne och middag kl. 19.15 – 21.00

Kostnad och anmälan: 875 kr/person (975 kr/person för gäster), vilket faktureras respektive medlem.

Årsredovisning samt verksamhetsberättelse hittar du här.

Varmt välkomna!

vandernootska550