Årsmöte 2016

Resturang Fem Små Hus Festlokal
Torsdag 28 april kl. 17.30

gamlastan550

Välkommen till årsmöte och en festlig vårmiddag! Vi börjar dock kvällen med en promenad genom Gamla Stan under ledning av Arkitekt Erik G Olsson, som berättar om Glömda arkitektoniska pärlor i vår äldsta stadsdel.

Efter det påföljande årsmötet bjuder föreningen in till middag

st

Skaldjurstatar med limedressing
Champagne Legras & Haas Brut BdB Grand Cru

Vårlammsadel med rostad vitlökssås & potatisbakelse
Savigny les Beaune 1. Cru Lavieres 2012

Rabarbersoppa med mandelsorbet
Moscato d’Asti G.D Vajra 2013

Kaffe / Thé med digestif

st

Program/tider:

Samling: Kl. 17.30 vid Obelisken på Slottsbacken för en guidad tur i Gamla Stan.
Årsmöte: Ca 18.45 – 19.15 på Fem Små Hus, Nygränd 10
Champagne och middag: Kl. 19.15 – 21.00

Kostnad och anmälan: 795 kr/person (895 kr/person för gäster) vilket faktureras respektive medlem.

Dagordning och program hittar du här.
Årsredovisning samt verksamhetsberättelse finns här på vår hemsida 14 dagar innan stämman.

Varmt välkomna!
Styrelsen

P.S. Hjälp föreningen och dig själv, genom att logga in på hemsidan och kontrollera att dina uppgifter stämmer. Har du glömt ditt lösenord är det enkelt att fylla i sin e-postadress under ”glömt lösenord” för att skapa ett nytt. D.S